Betaling og bestilling

Du kan betale med Visa eller Mastercard. Kortet belastes når Nissebrevet er sendt.

Når du har gjennomført en bestilling vil du få tilsendt ordrebekreftelse til oppgitt e-postadresse. Dette er din kvittering. Sjekk at dine opplysninger er korrekte.

Det er 18 års aldersgrense for å bestille Nissebrev. Hvis du er under 18 år, kan du få foresatte til å foreta bestillingen for deg.

Nissebrev selges kun innad i Norge.

 

Priser

Alle prisene på Nissebrev.no er norske og inklusive merverdiavgift.

 

Levering rett hjem i postkassen

Det er gratis frakt når du bestiller Nissebrev, og det sendes rett hjem i postkassen med Postens alternativ A-post. Du som kunde er ansvarlig for å merke postkassen med riktig navn. Hvis mottakernavnet ikke står på postkassen, kan brevet gå i retur.

 

Brukeropplysninger

Hos Nissebrev tar vi personvern og sikkerhet på alvor! Vi ivaretar navn, telefon, e-post og adresse utelukkende for eget bruk, som når vi skal sende deg brev, e-poster i forbindelse med ditt kjøp og eventuelle nyhetsbrev. Din kortinformasjon lagres ikke hos oss, men trygt hos betalingsformidler PayEx/Swedbank. Dine opplysninger vil under ingen omstendigheter bli solgt videre til tredjepart.

 

Angrerett

Hos Nissebrev.no har du 60 dagers angrerett. Ønsker du å angre ditt kjøp må du si ifra så fort som mulig og returnere brevet til oss. Fyll ut angrerettskjema og send det med returen. Kunden står for returprotoen.

Angrerett gjelder kun ved forbrukerkjøp.

 

Reklamasjon

Hvis en Nissebrevet har en mangel eller skade har du full rett til å reklamere. Ta kontakt så fort du oppdager skaden/mangelen, så finner vi en løsning på det.

 

Du får den aller beste kundeservice!

Vår kundeservice hjelper deg gjerne på e-post: hei@nissebrev.no. Svartid er normalt 24 timer. Kreative Ideutvikling AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Velkommen til en trygg og sikker handel!

Vennlig hilsen

Nissebrev

Kontakt

Kreativ Idéutvikling AS

Postboks 6029 Etterstad

0601 Oslo

E-post: hei@nissebrev.no

Organisasjonsnr. 917 768 722